index

Produkter og tjenester

Profesjonell Fototjeneste

Cabinweb Photo er en komplett fototjeneste hvor vi, ved hjelp av profesjonelle fotografer over hele landet, tar alle type bilder av ferieboligen din for en rimelig pris. Vi har laget en hyttepakke som inneholder 15 bilder (14 bilder, mastefoto, plantegning og oppmåling, som kun koster kr. 2750,- eks. mva. pluss kjøring. Husk å oppgi adresse eller koordinater på forespørselen, så kan vi gi deg en fastpris på oppdraget.

Vi kan også tilby dronefoto, dronefilm og reklame-filmer på forespørsel.

Vil du vite mer? Ta kontakt.

Firmahytter til alle

CabinWeb Cabins gjør det mulig for alle firma å tilby sine ansatte feriebolig som et skattefritt firmagode. Vi har inngått samarbeid med både profesjonelle og private aktører i markedet som synes at det å leie ut ferieboliger til firmakunder er enklere, tryggere og mer behagelig enn å prøve seg på privatmarkedet. Forutsetningen for å få lov til å leie ut ferieboligen ut til våre kunder er at de er av høyere standard og lavere priser enn det som er å finne på privatmarkedet. Hvis en feriebolig i CabinWeb også tilbys på privatmarkedet, så skal den prises lavere hos oss.

Vil du vite mer? Ta kontakt.

Hytteservice

Ved hjelp av våre lokale tilsyns- menn og damer, kan vi tilby CabinWeb Service, som inneholder alt fra enkelt tilsyn til full hytte-administrasjon. Om du kun ønsker noen som stenger og åpner vannet til hver sommer, eller du ønsker ukentlig vask, vip-tjenester som fullt kjøleskap inklusive inngående og utgående fakturaer, så kan CabinWeb Service hjelpe deg. Anbefalt pakke for deg som eier egen hytte koster kr. 4000,- eks. mva. pr. måned pr. hytte. I tillegg til å gi fri bruk av CabinWeb for ubegrenset antall brukere, så får du 2 hovedtilsyn, 4 driftstilsyn og full hytte- og system- administrasjon inklusive fri brukersupport til alle ansatte.

Vil du vite mer? Ta kontakt.

Solens energi

Hva med å utnytte solens energi på hytta? Vår tjeneste CabinWeb Solar inneholder alt fra små "bokser" som gir 1,5 kW klar til bruk fra kr. 15 000,- eks. mva. til store anlegg tilsvarende hus-løsninger til kr. 80 000,- eks. mva.

Det vil være behov for både elektriker og tømmermann for å montere de store annleggene. Vi venter fremdeles på sertifisering av boksene, som vil gjøre at det ikke vil være behov for elektriker for montering. Frem til sertifisering er gitt, må også disse monteres av en elektriker.

Vil du vite mer? Ta kontakt.

Smart hytte

Det har vært mye snakk om Smarte Hus den siste tiden, men få har sett at en smart hytte er minst like viktig. Og utleiehytte enda mer. CabinWeb SmartCabin automatiserer lys og varme når hytta er tom. Den varsler når dører eller vinduer åpnes når hytta skal være tom. Den kobles til vann- og brann- alarm for ekstra trygghet.

Men det stiligste, synes vi, er at du kan la CabinWeb utstede tilgangskode til kodelåsen basert på leieforhold. Koden gjelder kun for de dagene den ansatte har bestilt hytta. Hele pakken koster kun kr. 30.000,- eks. mva.

Vil du vite mer? Ta kontakt.

Neste produkt?

Hva kunne du tenkt deg å se som vårt neste produkt eller tjeneste? Hva skal CabinWeb Next inneholde? Eneste kriterie er at det må være relatert til feriebolig/firmahytte. Utover det, er det ingen regler, og ingen begrensninger. Vi er like spent på vårt neste produkt som du er.

Hva med firmaturer? "Blåturer"? Tematurer? Kulturopplevelser? Båtutleie?

Vi er like spent på vårt neste produkt som du er.

Fortell!.